SAMSUN / ATAKUM - Yenimahalle Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzda veli ve öğrenci memnuniyet anketi uygulanmıştır.

Nis

Okulumuzda yenilikçi araştırmalar, Robotik ve kodlama,stem eğitimi ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenlendi. Ayrıca Peygamber efendimizin eğitim liderliği ile ilgili  Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi öğretim görevlisi Yrd. Doç.Dr. Eşref NURAL´ın makalesi öğretmenlerimizce müzakere edildi.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Funda SÜNNETÇİ tarafından hem öğrencilerimize hem de velilerimize yönelik "İnternet ve Oyun Bağımlılığı" ile ilgili seminer düzenlendi.

Mrt

Disiplin kurulu üyeleri Ebru Nurdan ALTUN, Halime BOYLU,Tülin SEZER, Ayşegül YILDIZ ve Okul Müdürü Ömer YASAN tarafından okulumuzda 2. dönem disiplin ve başarı analizi yapıldı . Başarı durumları hakkında öğrencilerin 1.dönem 83 takdir, 88 teşekkür ,37 tane de  iftihar belgesi aldıkları ifade edildi.

Mrt

Okul Müdürümüz Ömer YASAN, ders denetimlerine aralıksız devam etmektedir.

Mrt

Okulumuz öğrencileri "Koridor Etkinlikleri" adı altında sanatsal faaliyetlerle buluşuyor. Amacımız çocuklarımıza sanatı, müziği ve estetiği sevdirmek, onları sıkmadan bunaltmadan sanatsal kaygıları ön planda tuttuğumuz bir dizi faaliyet sunmaktır.

Şbt

Okulumuzda  Peygamberimizin unutulmuş sünnetlerini hatırlatmak ve hayatımızda tatbik etmek amacıyla "Sünnet Ağacı" hazırlayıp her bir dalına bir sünnet yazdık.

Şbt

2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. dönem devamsızlık değerlendirme raporumuz Okul Müdürümüz Ömer YASAN tarafından hazırlanmıştır.

Şbt

Okulumuz koridorlarını ve mescitlerini hat sanatı kullanılarak değerler eğitimini destekleyen tarihi dokularla duvar yazıları ve hadislerle zenginleştirdik.

SAMSUN İÇİN OKUMA VAKTİ

Ock

2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1.dönem sonu vizyon belgesi izleme raporumuz hazırlanmıştır.

Ock

Kıymetli  Öğretmenlerimiz; tatil döneminde hem  Milli Eğitim Bakanlığı’nın hem de  Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün tavsiyesi üzerine seçmiş olduğumuz bu üç  değerli kitabı okumanız tavsiye olunur.

Ara

Aralık ayı itibari ile şu ana  kadar yapılan sınavların analizleri yapılmış olup , başarısı düşük olan öğrenciler tespit edilip  aile ile beraber gerekli tedbirler alınması yönünde çalışmalar yürütülmektedir.

Ara

EBA, İÇİNDE BİR DOLU DÜNYA BARINDIRIR...