SAMSUN / ATAKUM - Yenimahalle Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Okulumuz 7-B sınıfı öğrencileri, Türkçe Öğretmenleri Zekiye ALBAYRAK yönetiminde "Gençlik" temalı açık oturum düzenlediler.

Ock

Samsun İl Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışanlarınca okulumuz öğrencilerine "Sağlıklı Beslenme" temalı seminer verildi.

Ara

Okulumuz 5.sınıf öğrencilerine sağlık çalışanlarınca "Temizlik,Hijyen ve Sağlığımız" konulu seminer verildi.

Ara

Okul Müdürümüz Ömer YASAN, sınıfları ziyaret ederek dersleri dinledi, denetimleri yaparak diğer öğretmenlerle örnek çalışmaları paylaştı.

Kas

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri Atakum Anadolu İmam hatip lisesini ziyaret ettiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü...

Kas

MEB 2017 Yılı Yönetici ve Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planı incelenerek, öğretmenlerin ilgili alanlarındaki faaliyetlere katılımı teşvik edildi ve gerekli başvurular yapıldı.

Kas

Okulumuz 5.sınıf öğrencilerinin okula uyum süreci ve okula aidiyetlerini ölçmek amacıyla anket düzenlenmiş olup anket sonuçları okul yönetimi ile birlikte değerlendirmeye tabi tutulmuştur.

Okuyan 7 ler Kitap Okuma Etkinliği

Öğrencilerimizin; okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak.

Kas

Öğrencilerimizin kitaplara rahatlıkla ulaşarak okumaları amacıyla Koridor Kütüphanesi Projemizi hayata geçirdik.

Kas

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hüseyin YAĞIZ, DOGM´nin yıl içerisinde yapacağı mesleki yarışmalar hakkıında öğrencileri bilgilendirdi.

Kas

Rehber ve Psikolojik danışman Nevriye NİŞ tarafından okulumuz 5.sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik oryantasyon çalışması yapıldı.

Kas

Sayın Kaymakamımız  Namık Kemal NAZLI, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turan COŞKUN, Sayın Şube Müdürümüz Nihat ACAR okulumuzu ziyaret edip, incelemelerde bulundular.

Ekm

Kurumlarda çalışanların yönetime iletmek istedikleri çeşitli şikayetleri, önerileri,istekleri olabilir. Kimi zaman hem personel hem de öğrenciler bu gibi konuları iletmeyi yüzyüze yapmaktan çekinebilirler.İşte böyle durumlarda Dilek Kutuları çok önemli bir işleve sahip olur.

Ekm

25.10.2017 tarihinde okulumzda gerçekleştirmiş olduğumuz Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimini 7-A sınıfından Serranaz DOĞRUSÖZ kazanmış, meclis başkan yardımcısı ise 6-A sınıfından Zeynep Serra AKÇA seçilmiştir.

Öğrencilerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.