SAMSUN / ATAKUM - Yenimahalle Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Karadeniz Tüyap Kitap Fuarını ziyaret ettik.

Şbt

Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri projesi kapsamında okulumuz Rehber Öğretmeni Funda SÜNNETÇİ tarafından velilerimiz için seminerler düzenlenmektedir.

Şbt

03.03.2018 tarihinde başlayacak olan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına öğrencilerimizin başvurmaları için gerekli yönlendirmeler okulumuz idaresi ve öğretmenler tarafından yapılmış, süreç başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Şbt

Atakum İSG Bürosu İş Güvenliği Uzmanı Hurşit AVCI, okulumuz öğretmenlerine İş sağlığı ve güvenliği konularında seminer verdi.

Şbt

Dögm yarışmalarına hazırlık amacıyla okul içi Kuran-ıKerim ve Güzel Ezan Okuma yarışmaları düzenledik.

Ock

Okulumuz öğrencilerine seminer vermesi amacıyla İl Vaizimiz  Sayın Cevdet YEDİYILDIZ okulumuzu ziyarette bulundu. Bu anlamlı ziayretinden dolayı kendisine şükranlarımızı sunarız.

Ock

Samsun İl Müftülüğü İl vaizesi Havva ARSLAN okulumuz kız öğrencilerine yönelik bilgilendirici çalışmalarda bulunmuştur.

Ock

Okulumuzda hem kız hem de erkek öğrencilerimiz için Kuran-ı Kerim okuma odaları oluşturulmuştur. Gerek derslerde gerekse de diledikleri zaman bu alanları rahatça kullanabilmektedirler.

Ara

Belki de adlarından başka bir şey bilmediğimiz sultanlardı onlar. Kılıçlarının sesi daha yüksek duyulsa da kiminin kalemi kılıcından daha keskindi. Onlarda ete kemiğe bürünmüş, hüzne tutunan, sevinci, acıyı tatmış, ağlayan, gülen seven insanlardı. Onlarda sevmiş, aşk acısı çekmişlerdi. Ayrılığı yaşamış, kavuşmanın sevincini bilen duygusal insanlardı. Denilir ki ‘SULTANLARIN SÖZÜ, SÖZLERİN SULTANIDIR.´ Sözlerin beklide en ihtişamlısı Osmanlı Sultanlarının dilinden düşenlerdi. Yüzyıllara hükmeden, dünyayı titreten bu sultanların kimi dizelerini, beyitlerini, gazellerini ve kasidelerini yazarken Avni, Muhibbi, Bahti, Selimi gibi mahlaslara sığındı. Aslında bu perde kulak verenler için sultanların iç dünyasına uzanan kapının habercisi, hatta anahtarıydı.

Ara

Okulumuz 7-B sınıfı öğrencileri, Türkçe Öğretmenleri Zekiye ALBAYRAK yönetiminde "Gençlik" temalı açık oturum düzenlediler.

Ock

Samsun İl Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışanlarınca okulumuz öğrencilerine "Sağlıklı Beslenme" temalı seminer verildi.

Ara

Okulumuz 5.sınıf öğrencilerine sağlık çalışanlarınca "Temizlik,Hijyen ve Sağlığımız" konulu seminer verildi.

Ara

Okul Müdürümüz Ömer YASAN, sınıfları ziyaret ederek dersleri dinledi, denetimleri yaparak diğer öğretmenlerle örnek çalışmaları paylaştı.

Kas

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri Atakum Anadolu İmam hatip lisesini ziyaret ettiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü...